Tillbaka på mitt favoritkontor nr 2

Har tillbringat dagen i Estocolmo och suttit och varit kreativ på Wayne´s på Götgatan. Även om jag trivs så är det skönt att faktiskt ha ett kontor. Någon gång då och då är det dock inspirerande att sitta på café – förutsatt att man INTE får en tjej i 17-18-åråldern bredvid sig som pratar höjt och vilt om sina alla möjliga tänkbara problem. Som nu.

Jag har dock ägnat mig åt min favoritsysselsättning idag: Nämligen att skriva reportage. Det är ju det jag gillar, det jag har lätt för och det som ofta blir ganska bra. Idag blev det bra, men det berodde på en intervju som gick alldeles utomordentligt med Sveriges förbundskapten i backhoppning: Wolfgang Hartman. Att det blev okej är jag helt säker på, jag vet dock inte om det blev bra för det forum det är tänkt. Ups. Men även ett förbunds egen tidning måste ju kunna kritisera det egna förbundet – i alla fall lite grann.

Jag måste dock styra upp så att jag får skriva fler och större reportage – NU! Köpte ett visst resemagasin som inspiration och det är väl bara att börja antar jag. Jag har ju lite spännande resor på gång och särskilt efter gårdagens planering med Erika. November-december kan bli hur bra som helst och det verkar som att det blir mest av Nicaragua. Spännande!

Lämna en kommentar