Tillbaka i Falun, äntligen

Igår kväll kom jag tillbaka till Falun efter en liten turné via Ängelholm, Stockholm, Uppsala och Stockholm igen. Nu får jag i alla fall vara hemma ett par tre dagar innan det blir Stockholm igen några dagar. Tur att jag har ordnat så att jag slipper storstaden framöver. Jag gillar Falun mer, eller jag gillar småstaden och naturen mer. Massor mer. Skyndade mig ut på rullskidorna igår och idag och resten av veckan blir det framför allt jobb med Hemma i HSB och Ski and board magazine.

Rullskidpasset satt som ett smäck och bortsett från att jag blev omkörd av två andra rullskidåkare (?) så gick det väldigt bra. Betydligt bättre än det första stapplande passet i början av sommaren. Jag har fortsatt i skidåkningens tecken idag när jag gjort lite jobb till kommande Ski and board, bland annat pratat med den ungdomsansvarige på Svenska Skidförbundet samt börjat läsa några av de 23 texter om samtliga distrikt i landet. Puh.

Dagens roligaste jobb var annars samtalet med Karolina Widar. Karolina, som jag intervjuat och skrivit om så många gånger när jag jobbade på Fagersta-Posten. Norbergstjejen, som blivit vald till världens bästa innebandyspelare två gånger, har nämligen börjat jobba på HSB Mälardalen, som gruppchef för förvaltningsekonomerna (HSB har de torraste titlarna i världshistorien …). Det intressanta är att hon jobbar heltid och satsar på SM-guld och landslag och det går superbra. Fascinerande.

Själv tränade jag innan lunch och som alltid tänker jag på Charlotte Kalla efter lunchen, när man helst av allt bara vill lägga sig och sova med ändå måste försöka hålla sig vaken framför datorn. Det är då hon sover …

Lämna en kommentar