Till toner av landsortsorkestern

En lång dag närmar sig sitt slut. Eller en lång arbetsdag närmar sig sitt slut och jag är kvar på kontoret så länge att detta inlägg skrivs till toner av Svenska Landsortsorkestern. Jag har hunnit med en hel del tidigare idag, bland annat lite NOK-nytt, mycket Kristina- och Engelbrektsloppet och dessutom mycket mycket spanska – vilket känns jättekul. Dessutom har jag cyklat genom hela Falun i ösregn.

Jag visste att dagen skulle bli tuff så jag var uppe tidigt och på plats på kontoret väldigt tidigt. Drog direkt igång med att göra klart material som vi ska ha på mässan i samband med Lidingöloppet nästa vecka. Det är roll ups, vykort, hemsida och tröjor. Och för den som tror att det där med typsnitt, logotyper och trycksaker är en lek kan jag informera om att det är fel. Väldigt fel. Tack vare hjälp från någon som kan tror jag att jag börjar få ordning på det mesta, inte allt – men nästan. Eftersom allt måste hinna tryckas och fixas till nästa torsdag så börjar det bli lite bråttom. Förhoppningsvis kan jag få ordning på det mesta i morgon och därmed kunna släppa det.

Jag har också hunnit med lite NOK-nytt, en del samtal kring Idrott i skolan. Hann dock inte göra en del uppdateringar som jag hade tänkt utan det får bli i morgon i stället. Dessutom har jag tagit min första privatlektion i spanska. ÄNTLIGEN känns det som att jag fått lite koll på hur det där med verben hänger ihop. Struktur är a och o och nyckeln för att jag ska förstå. Nu blir det plugg till nästa veckas lektion.

Hade tänkt träna, men hann inte. Dessutom ösregnar det så rullskidor känns lite drygt. I morgon blir det dock både BodyPump och premiär på salsa.

Lämna en kommentar