http://www.malinbjorkqvist.se/wp-content/themes/press
Hemma igen en snabbvisit

Hemma igen en snabbvisit


Efter en bra långhelg i de Värmländska skogarna, med både orientering och klättring, är jag nu hemma i Falun på snabbvisit. Jag har precis packat upp min väska för att direkt packa ner igen. I morgon kväll bär det av, men först ska jag hinna med en fullspäckad jobbdag i Stockholm i morgon.

Förutom en intensiv dag på SportHälsas redaktion i morgon har jag som tur är några jobbtimmar till, på vägen till eller på Arlanda. Då måste jag fixa i ordning samtliga artiklar till Ski and board samt göra en del jobb åt Idrott i skolan. För ovanlighetens skull känns läget trots att ganska  under kontroll och det vore sååå skönt att kunna skicka iväg helt färdiga grejer och att i och med det kunna släppa dem helt och hållet.

I morgon kväll åker jag sedan med flyg via Zürich till Geneve innan jag sent på kvällen/natten hoppas nå Chamonix med bil

Nu sneglar jag på hockey samtidigt som jag gör lite jobb, tvättar, packar och dricker kaffe.

Posting your comment...

Skriv en kommentar


Delge mig fler kommentar via e-post