Två dagar med longboard i Hendaye

Och Anton på Surfakademin tycker att jag ska satsa på longboard istället. Givetvis. Men icke. Väl hemma i San Sebastián hade jag tagit min lilla favoritbräda och hoppat i om jag inte varit helt slut.

Två dagar med flera timmars surf samt två träningspass på förmiddagen sätter sina spår. Dessutom har jag, tro det eller ej, hunnit med en hel del jobb idag. Och just det, longboard i Hendaye var faktiskt på jobbkontot.

Annars har jag skrattat åt de sökord som tagit folk till min webbplats de senaste dagarna:
– Anna brolins civilstatus
– Vältränade nakna
– Tonfisk i handbagage
– Valrossar
Hoho, alltid lika kul … Det är roligt att folk verkligen söker på dessa ord och meningar – fast det roligaste är nästan att jag tydligen har skrivit om dessa ämnen. Märkligt.

Och sedan en kul sak. Idag fick jag betyg och slutomdöme efter det avslutande arbetet i en av mina kurser:

”Muy bien, Malin. Has mostrado un desarrollo muy positivo a lo largo de estos dos semestres, en lo que al análisis literario se refiere. La estructura de tu texto es clara y ordenada, la expresión escrita ha mejorado mucho y el contenido de tu texto es profundo. Tus reflexiones me parecen muy acertadas y bien sustentadas en citas fuentes adicionales relevantes.”

Jag är lite osäker på om det verkligen är min text hon har läst, den om Obabakoak, Atxaga och den baskiska litteraturen men det borde det ju vara. Och ja, jag får väl vara nöjd: ”Mycket bra. Mycket tydlig struktur på texten som har bra innehåll och är djup. Dina reflexioner är mycket passande och du har använt bra källor.” VG på den 🙂

Lämna en kommentar