Kommunikation

Jag brinner för mötet med olika människor, både här och där. Spanskan och engelskan gör det möjligt att komma nära människor över stora delar av världen. Språket är en gåva och kommunicera i tal och skrift är mitt yrke. Världens bästa yrke skulle jag säga. En önskan om att få vara nära naturen och närmre den mat vi äter har gjort mig mer och mer intresserad av odling och omställning.

Jag är kommunikatör med ett brett intresseområde. Mitt huvudsakliga arbete är kommunikation men jag jobbar även med fotografering, översättning och redigering.

Sedan 2012 har jag framför allt arbetat inom orientering. Efter drygt tre år på Svenska Orienteringsförbundet är jag sedan slutet av 2015 anställd av Internationella Orienteringsförbundet som kommunikationschef. Sedan november 2020 är jag dock tjänstledig och fokuserar på familj och gårdsliv.

Min utbildning inkluderar bland annat kandidatexamen i journalistik vid JMK, Stockholms universitet, en tvåårig utbildning till idrottskunsulent vid Bosöns idrottsfolkhögskola samt högskolestudier i spanska.

Vid sidan av mitt yrkesliv har jag även utbildat mig inom odling och omställning.

Läs mer i mitt CV

Blandade reportage

Vid sidan av journalistiken har jag även arbetat som researrangör, skidlärare och guide.

Läs mer om mina resor här

Klicka här för kontaktuppgifter