Lite hälsa mitt i alltihopa

Har nyss skrivit några nyheter till www.sporthalsa.se. Detta efter att för ett litet tag släppt allt som har med reseplanering att göra.

Sitter på Romme Alpin och har mitt kontor där några timmar idag. Snart bär det av till Stockholm, där jag ska träffa Anna och Erika innan jag ska flyga till Köpenhamn från Arlanda senare ikväll. Väl där ska jag träffa mamma. Idag blir det sista lugna dagen innan det de kommande två veckorna blir fullt ös. Det ska bli riktigt skoj, men jag vet av erfarenhet att det är skönt med några dagars ledighet efter. Därför känns det bra att som i år faktiskt jobba med resorna mer ”på riktigt” eftersom det då är befogat med lite ledighet efteråt. Förra resan gjorde jag ju på min semester och då var det ganska skönt att efteråt komma hem till det vanliga jobbet och vila upp sig.

Det är dock det höga tempot och den intensiva kontakten med resenärer och reseledare som gör jobbet så kul och jag ser verkligen fram emot det. Väl hemma igen väntar bröllop i Skåne och sedan blir det mycket jobb från och med mitten på augusti och fram till slutet av november. Sedan väntar ledighet igen – vilket ska bli riktigt nice.

Jag har även försökt göra en översiktlig plan för mitt fortsatta 2010 och även 2011 och det finns mycket möjligheter. Ska bara se till att styra alla jobb dit jag vill ha dem så kan jag säkert förverkliga alla drömmar.

Lämna en kommentar