En intensiv jobbvecka

Jag har nu varit på språng i en vecka och det här med att arrangera resor för 340 personer är ingen lek. Det är dock väldigt kul och även om det är intensiva och långa dagar så hinner jag njuta, ibland. Efter några dagar i Chamonix har jag efter en snabb sväng till Villers le Lac nu hamnat i Metabief. Här ska jag, tro det eller ej, faktiskt bo ända tills jag åker hem på lördag.

WMOC är i full gång. Igår var det sprintkval och idag är det final i den vackra staden Neuchatel. Själv ska jag åka dit lite senare och först förebereda vilodagens vandring samt Geneveutflykten. I morgon är det provlopp och efter det ska vi göra en båttur längs floden Saut du Dobs.

Jag sitter och tittar över det kaos med broschyrer, startlistor, busslistor, kartor och annat som jag nu måste hugga tag i. Puh, det kommer att bli en lång dag. Ikväll ska vi dock fira, då det dels är Schweiz nationaldag dels Pers födelsedag. Hurra hurra hurra.

Lämna en kommentar