En arbetsvecka mer tipp-ex till historien

Jag är beroende av tipp-ex och har ständigt det nära tillhands i väskan. Förstår inte folk som ser skeptiska ut när jag nämner det, tipp-ex är ju bland den bästa uppfinningen som någonsin gjorts. Jag gillar dock inte att det numera heter correct-it och INTE finns på Akademibokhandeln i stan.

Jag försöker att ligga i framkant med det mesta UTOM med just den detaljen som heter kalender. Jag kan inte ha en digital kalender eftersom det känns fullständigt okontrollerat. Jag måste ha min numera gigantiska klassiska papperskalender där jag i lugn och kan bläddra fram och tillbaka och ha koll på vad som är på gång och vilka måsten som finns. Det är här som tipp-ex kommer in i bilden och kalendern hade varit ett enda virrvarr av kladd om jag kunde haft möjlighet att ändra och korrigera snyggt och lätt med hjälp av tipp-ex.

Ännu en arbetsvecka till historien. Det kanske inte varit en av mina absolut mest kreativa arbetsveckor, men ändå en helt okej vecka. Den inleddes i vanlig ordning med ett par dagar i Stockholm, först SportHälsa sedan skrev jag en intervju med Wolfgang Hartmann till kommande Ski and board magazine i tisdags. Onsdag och torsdag har blivit lite gott och blandat, en del RF, en del Engelbrekts- och Kristinaloppet samt även lite jobb åt Norbergs OK. Som syns på min hemsida ägnade jag även lite tid åt den och det känns fräscht och bra. Idag har jag gjort en intervju med VM-generalen Sven Von Holst, som ska leda arbetat mot skid-VM i Falun 2015. Ska bara skriva ihop den och sedan bege mig till Norberg där det väntar invigning av våra hälsospår och lite annat allmänt fix.

Ser fram emot en helg i orienteringens tecken. Det blir medel-DM i morgon och sedan stafett-DM på söndag. Efter ett låååååångt tävlingsuppehåll ser jag nu verkligen fram emot att få springa lite tävlingar igen. Nästa tävling efter dessa båda blir nog 25-manna. Jag har redan kommit skid-mood och efter ett långt rullskidpass igår är jag på gång. Ser fram emot en kommande vinter – både med längdtävlingar, skidskola, ett nytt och hett Kristinalopp och senare även Svenska Skidspelen i Falun.

Jag skulle även ägna veckan åt att fundera över vad jag vill jobba med och vilka möjligheter som finns. Jag har funderat en del, men inte tagit mig så mycket mer framåt än så. Det jobbet får fortsätta nästa vecka.

Lämna en kommentar