Alldeles ensam på kontoret

En solig fredag så här i slutet av juli är det tydligen alldeles tomt på mitt kontor. Jag var helt själv bortsett från en snabb visit av två kollegor. Det känns dock lite tungt att behöva kasta sig in i en hel del jobb när mitt huvud helst av allt skulle vilja vara på stranden i San Sebastián och bara tänka på när och hur vågorna blir idag.

Fick lite abstinens och hittade en webbkamera från stranden i San Sebastián och jag inser mer och mer varför jag jobbar och varför jag tycker att det är så kul att jobba: Det är ju tack vare jobbet som det går att resa och vara iväg och göra kul grejer. Var hursomhelst tvungen att försöka fokusera idag och jag har lyckats. Trots sjuk värme och surflängtan så har jag varit effektiv och hunnit med både det ena och det andra idag.

Dels har jag styrt upp allmänt krafs som fakturor med mera med mera. Dels har jag varit iväg och handlat viktiga grejer inför resan. Dels har jag rett ut och fått ordning på en del frågetecken angående manualer, anslag, kartor med mera inför den kommande resan. Som tur är har Per rutin och han har även gjort massor av jobb de senaste veckorna – vilket innebär att han har stenkoll. Skönt.

Jag kommer dock att behöva göra några smågrejer som bör vara klara inför avresan i helgen. Dessutom har jag fått massor av material från Per som jag ska börja läsa igenom och bearbeta. Det känns ganska overkligt att resan som jag jobbat så länge med nu faktiskt ska bli av. Samtidigt som jag fick en bunt med inspiration och annat inför nästa års resa, som jag också ska börja kika lite på (även om det känns märkligt nu innan den andra resan är över.)

Jag har även försökt fundera över och strukturera upp någon slags plan för det kommande halvåret-året och även om det är ganska svårt så börjar mer och mer klarna och falla på plats. Det finns i alla fall alla möjligheter för att det kommande året blir hur bra som helst.

Lämna en kommentar