http://www.malinbjorkqvist.se/wp-content/themes/press

Långa sportreportage hellre än korta referat


Mitt genuina sportintresse gör att jag inte kan hålla mig ifrån de stora arenorna. Min journalistiska karriär började på sportsidorna och det går liksom inte att sluta skriva om sport. Det är för kul helt enkelt.

Jag skriver allra helst långa sportreportage om personerna, träningen och allt annat som ligger bakom framgångarna. Även om det givetvis är otroligt kul att vara på plats på arenan, på mästerskapen när det händer.

Här följer ett axplock av mina sportreportage:

Ej publicerad
Jaså Sjöalt, det är där de spelar bandy

Svensk Idrott
Hoppet lever i Fagersta

Skogssport
Löpning och studier i soliga Hawaii

SportHälsa
Anna Brolins tonfiskburkar på Camp Nou

Ski and board magazine
Marcus Hellner vill ha mycket mer

Ski and board magazine
Träningen är drivkraften för Johan Olsson

Ski and board magazine
Charlotte Kalla siktar mot två nya OS

SportHälsa
Hård, hårdare, marsinpangodis

Ski and board magazine
Blandade känslor för Södergren

Romme Alpin – The magazine
Ung, het, Niklas Rainer