http://www.malinbjorkqvist.se/wp-content/themes/press

Staket och gång


Vi har valt ut en del av tomten där inget markarbete ska göras som vi har börjat med en del trädgårdsfix. Nu är ett naturligt staket och stengången ganska klar.

20140511-165709.jpg

20140511-165819.jpg

20140511-165915.jpg

1 Kommentarer

12 maj, 2014 18:37

Lena o Arne

Hallå Malin o Dan
Äntligen har jag hittat stället där ni har era bilder och texter från tomten. Kanon tycker jag alltsammans verkar vara. Så hade jag också tyckt om att leva när jag var i den åldern. Var inte bekymrade för sten och ris – det kan man göra mycket av – stengärdsmurar – jordkällare – murar som man får lugna varma ställen – för sittplatser – för köksträdgården. Men akta era ryggar. Ni kan kanske anlägga en vingård. Det upptäcktes t.ex när de baltiska staterna blev fria att de hade många härdiga växter som normalt inte skall växa här.
Vi hoppas att vi kan komma och hälsa på er framåt lingontiden.
Kramar Lena o Arne

Posting your comment...

Skriv en kommentar


Delge mig fler kommentar via e-post