Jobb som aldrig tar slut och AC Zlatan

Idag har jag ”avslutat” två jobb, dels Hemma i HSB och dels Engelbrektsloppet. Eller avslutat och avslutat. Det sistnämnda är ett jobb som aldrig tar slut, men jag har lyckats avsluta alla punkter på min post it som återstod sedan helgen.

Två dagar återstår av veckan som knappt känns som om den har hunnit börja. Två arbetsdagar alltså, eller två arbetsdagar på mitt kontor alltså. Fredag och lördag ska jag sedan köra skidskola på Romme Alpin. Under veckans återstående två dagar ska jag försöka hinna dra igång ytterligare två jobb, DalaFrakt och Fagersta-Posten – två jobb varav jag ser fram emot det ena lite lite mer. Inget ont om lastbilar, men det är kanske inte mitt allra största intresseområde.

Idag har jag även uppdaterat både www.sporthalsa.se och www.matchdax.se. Det känns riktigt kul att vara inne på fotbollsplanen igen och säga vad man säga vill, men fotboll är hett i svensk media – både svensk och kanske framför allt den internationella fotbollen. Eller förlåt, den italienska, AC Milan eller just det ja AC Zlatan. Ser med spänning fram emot kvällens match mellan AC Milan och Tottenham i Champions league. Zlatan har ju mer eller mindre på egen hand fört de röd-svarta till slutspel och jag skulle inte bli förvånad om han avgör ikväll. De stora matcherna mot de stora lagen på de stora arenorna – det är då Zzzzlatan trivs som bäst.

Idag är en bra dag. Igår var första dagen på väldigt länge som jag tränade hårt, kanske inte jättehårt men i alla fall. Hursomhelst så mår jag prima idag och ser fram emot ännu en bra träningsdag. (Och för er som läste mitt inlägg igår. Jag kunde inte hålla mig. 14.10 checkade jag ut och körde ett träningspass i Stångtjärn.)

Lämna en kommentar